mandag 18. november 2013

Lander i kypros

 

 
 
 
 
Vi skal lande men flyet får ikke til og lande de første forsøkene. Trede forsøk gikk det greit, det gikk akkuratt sellom det gjorde vondt. Når vi kom ut av flyet blåste det så mye at de to første i rekken falt, og en av dem brakk armene av å falle ned trappene.
 
Brannbiler og sykebiler var på flyplassen. Alt var kaos trer var bøyd, det var  store bølger på havet.
 
 

4 kommentarer:

  1. Huff det hørtes skremmende ut. Håper det gikk bra med dere! God tur videre. Hilsen Kari

    SvarSlett
  2. Håper vinden gir seg så dere får oppleve herlige Kypros sånn det pleier å være! Dere burde ta tur opp i fjellene (Trodoos) og kanskje besøke de flotte badekulpene ved "Adonis bath" nær Coral Bay.

    SvarSlett
  3. Dette var dramatisk. Håper dere har fått igjen pusten og at dere får et flott opphold til tross for en nifs ankomst. Hvis dere ønsker å nyte en god middag kan jeg anbefale restauranten Koi på Capo Bay Hotel. Der kan dere spise godt, bla. deilig sushi i vakre omgivelser. God tur videre rundt på Kypros.
    Anne

    SvarSlett
  4. Håper dere koser dere på Kypros. Kan anbefale en tur til hovedstaden Nicosia, eller Lefkosia som kypriotene selv ønsker at vi skal kalle hovedstaden deres. Her bør dere bl.a spasere i Ledra Street. I denne gaten møter dere grensepasseringen mellom den gresk kypriotiske delen og den tyrkisk kypriotiske delen av hovedstaden. Det er rart og trist å oppleve en delt hovedstad.
    God tur videre!
    Anne

    SvarSlett